Nye Mazda 3 Avslørt

Nyheter fra eller om mazda
Svar
Brukeravatar
Zepticon
Administrator
Innlegg: 2935
Registrert: ons 03 aug 2005, 21:49
Sted: Trondheim

Nye Mazda 3 Avslørt

Legg inn av Zepticon » tir 09 sep 2008, 12:06

Bildene er knipset under testing i USA og viser lett maskerte utgaver av Mazda3 sedan. Riktignok er fortsatt en del detaljer skjult av tape, men ikke verre enn at Carparazzis illustratører har greid å danne seg et godt bilde av hvordan den endelige bilen vil se ut nå den kommer på markedet neste sommer som en 2010-modell.

Fronten blir moderne Mazda slik vi kjenner dem fra M2 og M6, og bilen får elegante konveks/konkav-linjer langs sidene.

Nye Mazda3 vil sannsynligvis bli bygget på Fords C1-plattform og blir trolig litt lenger og litt bredere enn dagens modell.

Men det betyr neppe høyere vekt – snarere en reduksjon etter at Mazda har foretatt sine vektreduserende inngrep som blant annet går på mer bruk av høyfast stål. Og det er selvsagt positivt når man skal måle forbruk.
I amerikansk drakt får nye Mazda3 sannsynligvis oppdaterte utgaver av dagens 2,0- og 2,3-liters bensinmotorer mens den i Norge blir mest populær med 1,6-litere for diesel og bensin.

Sannsynligvis får bilen oppdaterte motorer med litt mer muskler og litt lavere forbruk, men slike detaljer får vi vente på til nærmere lanseringen.

Toppmodellen blir MPS-utgaven som i dag varter opp med hele 260 hk, men med en prislapp på drøye 600.000 kroner er denne modellen sjelden vare.


Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Bilnorge.no
Bilde
Mazda 626 GT - 2.5 V6 - KL31
Mazda RX-7 FD - EU spec

Svar