Trenger dere litt seriøs promo innen film/foto for klubben?

Bilder, filmer eller lignende av biler, ting og tang...
Post Reply
FotoKasen
Posts: 1
Joined: Tue 26 Jun 2012, 00:04

Trenger dere litt seriøs promo innen film/foto for klubben?

Post by FotoKasen » Tue 26 Jun 2012, 00:08

Hei,

Mitt navn er Hans Christian Kåsen, 24 år, fra Oslo og jeg er i oppstartfasen innen foto og video med motorkjøretøy som hovedfokus.. Jeg har drevet med dette en liten stund og graver da etter masse mer erfaring. Jeg har lagd noen treff filmer + filmer av enkelte Honda biler for Club Honda Norway men jeg ønsker å komme i kontakt med flere klubber. Dere har kjørt litt med Club Honda før vil jeg tru siden jeg så noen av dere på Gardermoen Raceway med Honda i fjor høst en gang.

Mitt nyeste film prosjekt består av en Honda Civic EK og en Peugeot 406. Den er snart ferdig men jeg har sagt til alle at jeg trenger massiv støtte på FB sia mi før jeg legger den ut. Så hvis dere kunne ha klikket på linken jeg ga dere og bare trykket på "like", så skal jeg snart sleppe den ut på sia. På forhånd, tusen takk. :)

Her er en link til filmene mine på Vimeo. Jeg er fortsatt i oppstartfasen så jeg har veldig mye mer å lære. Vimeo: vimeo.com/hckaasen.

Sjekk også ut FB sia mi "HKfilms" for mer informasjon og oppdatering: http://www.facebook.com/theofficialHKfilms" onclick="window.open(this.href);return false;

Jeg er ledig for små og store oppdrag til lav pris hvis noen av dere har lyst til å promotere din egen bil eller om selve klubben har lyst på litt mer seriøs promo. Ta kontakt hvis dere er interesserte.

Jeg var usikker på hvor jeg skulle legge den posten så jeg la den bare under "Media". Flytt den gjerne til et annet sted hvis denne posten er mer relevant der.

Mvh
Hans (HKfilms)

Epost: hanschristian_kasen @ hotmail.com
FB: http://www.facebook.com/theofficialHKfilms" onclick="window.open(this.href);return false;
Vimeo: vimeo.com/hckaasen

Post Reply