Er du Norges største Mazda-fan?

All form for reklame fra firma eller bedrifter, spesialtilbud, rabattavtaler osv. postes her.
Post Reply
Mazda Norge
Mazda Norge
Posts: 1
Joined: 17 Jun 2015, 17:08

Er du Norges største Mazda-fan?

Post by Mazda Norge »

Hei!

Vi vet det er veldig mange trofaste Mazda-fans i Norge. Det er vi skikkelig takknemlige for, og nå har vi lyst til å gi litt tilbake.

Vi leter nå etter Norges største Mazda-fan! I fjor fant vi Hege, som giftet seg på Rudskogen omkranset av en hestesko av MX-5. Et mer høyoktant, Mazda-frelst bryllup skal man lete lenge etter! Siden da har Hege vært med til Barcelona for å se helt nye MX-5, og slått et slag for vinterkjøring i cabriolet i ”Mitt kjøretøy”-spalten i D2/Dagens Næringsliv: http://bit.ly/1TRlNG7" onclick="window.open(this.href);return false;.

MX-5 er noe for seg selv, men nå retter vi blikket utover det og er på utkikk etter å finne flere fans med gode Mazda-historier.

Det vi lurer på er om du, eller noen du kjenner, er Norges største Mazda-fan?
Har du kanskje Norges eldste fungerende Mazda? Har du besøkt fabrikken vår i Hiroshima i hjemlandet vårt Japan? Eller har du kanskje bare den aller beste historien knyttet til en Mazda? Eller noe helt annet?

Vi er interessert! Send oss en mail med tekst (og bilder kanskje?) på mazdamotornorge@mazdaeur.com, så tar vi det derifra, og forhåpentligvis kan vi lage noen spennende historier sammen.

Vennlig hilsen
Mazda Norge
Post Reply